Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-19:00
    Kişisel Verilerin Korunması

    Kişisel Verilerin Korunması

    6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Metni
    İşbu Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”)RUDI TRAVEL TURİZM İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ VE LİMİTED ŞİRKETİtarafından, siz veri sahiplerine karşı, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) gereğince kişisel verilerin korunması kapsamında öngörülen aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla düzenlenmiştir. Aydınlatma Metni ile kişisel verilerinizin işlenmesi aşamasında şirketimizin uyması gereken prosedür ile sahip olduğunuz hak ve özgürlükleriniz açıklanmıştır.


    1. Kişisel Verilerin İşlenmesinin Yasal Dayanağı Nedir ve Hangi Amaçla İşlenmektedir?
    6698 sayılı KVKK’nın 4., 5. ve 6. maddeleri uyarınca kişisel verileriniz; Sunacağımız hizmet çerçevesinde sizden alacağı talimatlar ve başvurular kapsamında, yasal mevzuattan kaynaklanan yükümlülükler ve sınırlar çerçevesinde, sunulan hizmetlerden faydalanabilmeniz ve sorunsuz olarak yararlanabilmeniz, sözleşme kapsamındaki hizmetleri sunabilmek, sözleşme süresince satın almakta olduğunuz hizmete ilişkin gerekli bilgilendirmeleri yapmak, ilgili kampanyalardan sizi haberdar etmek, bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak amacıyla ve kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, hukuki işlem ve uyum bilgileri, talep ve şikayet yönetimi bilgileri, görsel ve işitsel veriler, müşteri verileri ve müşteri işlem verileri gibi kişisel ve özel nitelikli kişisel verilerinizi elde etme, kaydetme, saklama, güncelleme, sınıflandırma, mevzuatın izin verdiği üçüncü kişilerle paylaşma veya onlara devretme gibi konularda, “Veri İşleme” olarak kabul edilen işlemleri KVKK çerçevesinde ve kişisel veri işleme şartları dahilinde gerçekleştirebilir. Bu sebeple kişisel verileriniz; sözlü veya elektronik ortamlarda işlemlerinizi tamamlayabilmeniz için gerekli tüm kayıt ve belgelerin düzenlenebilmesi, kurumsal sürdürülebilirlik, kurumsal yönetim, stratejik planlama ve bilgi güvenliği süreçlerinin planlanabilmesi, denetlenmesi ve hayata geçirilmesi ve idari ve hukuki yükümlülüklerimizin gereğinin yerine getirilmesi gibi amaçlarla işlenebilir.Bu nedenle Kişisel verileriniz yasaların öngördüğü sınırlandırmalar çerçevesinde, Şirketimiz ürün ve hizmetlerinin sunulabilmesi, bu konuda aldığınız/alacağınız ürün ve hizmete ilişkin iletişim kurulabilmesi, ayrıca bu konuda izin vermiş olmanız durumunda pazarlama faaliyetlerinde kullanılabilmesi, ürün/hizmet teklifi, modelleme, raporlama, skorlama, risk izleme, istihbarat, Şirketimiz ve iştiraklerimizin mevcut veya yeni ürün çalışmaları ve potansiyel müşteri tespiti vb amaçlar ile sermaye piyasası faaliyetleri ile ilişkili olarak işlenmektedir. Toplanan kişisel verileriniz, Şirketimiz ve İştiraklerimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz ve İştiraklerimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin, İştiraklerimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar, Şirkete ait lokasyonların fiziksel güvenliğini ve denetimini sağlamak, İştirakler müşterileri değerlendirme/şikayet yönetimi süreçleri, itibar araştırma süreçleri, etkinlik yönetimi, hukuki uyum süreci, denetim, mali işler v.b.), Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenebilecektir.


    2. İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
    Toplanan kişisel verileriniz; Şirketimiz ve İştiraklerimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz, şirketimizin yurt içi ve yurt dışındaki doğrudan veya dolaylı hissedarları, iştirakleri, ana ortakları ve grup şirketleriyle, sözleşme imzaladığı program ortaklarıyla, ortak marka çalışması yaptığı üçüncü kişilerle ve hizmetlerinin sunulabilmesi için paylaşımın gerekli olabileceği ve mevzuatta izin verilen kişiler, kuruluşlar, kamu tüzel kişileri gibi kişi ve kuruluşlarla, yasal düzenlemelerin izin verdiği diğer kişi kurum ve kuruluşlarla, hizmet aldığı yurt içi ve yurt dışındaki diğer üçüncü kişilerle kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuatın öngördüğü esaslar kapsamında paylaşabilir.


    3. Veriler Hangi Süreler ile Saklanacaktır?
    Kişisel verileriniz 
    RUDI TRAVEL TURİZM İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ VE LİMİTED ŞİRKETİ Aydınlatma Metni ile size bildirilen amaçlar dışında kullanılmamak kaydıyla işlenecek olup, ilgili mevzuatta öngörülen yasal saklama süreleri boyunca muhafaza edilir. Bu sürelerin sonunda KVKK’nın 7. maddesi uyarınca resmen ya da talebiniz üzerine Veriler silinecek, yok edilecek ya da anonim hale getirilecektir.

    Ticaret Sicil No: KAŞ-3191
    Mersis No: 0735141477700001
    Ticaret Ünvanı: RUDI TRAVEL TURİZM İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ VE LİMİTED ŞİRKETİ
    Adres:İslamlar Mah, Akbel Sokak, No:421/1A - KAŞ/ANTALYA
    Websitesi: www.ekiralikvilla.com
    Merkez Ofis telefon: (+90) 242 844 14 13

    Whatsapp
    Müşteri Temsilcileri
    REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Toplam Tutar :
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    MüsaitMüsait
    DoluDolu
    Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
    Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
    ÖzellikÖzellik
    Genel Özellikler
    Mutfak Bilgileri
    Salon Bilgileri
    Havuz Bahçe Bilgileri
    Şömine
    Özel Bahçeli
    Full Eşyalı ve Mobilyalı
    Isıtmalı Havuz
    İnternet Bağlantısı
    Jakuzi
    Balkon/Deck/Teras
    İç Mekan Havuz
    Otopark / Park Yeri
    Yatak Sayıları
    Manzara
    Deniz
    Dağ
    Şehir
    Doğa
    Bluetooth Ses Sistemi
    Engelli Dostu
    Sıradışı Mimari
    Sauna
    Buhar Banyosu
    Bebek Yatağı
    Özel Havuz